Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk van Nederland is, have ook een Russische tech-ondernemer het idee om een sociaal netwerk te beginnen. Dat werd Badoo, een program dat veel weg had van het toenmalige Facebook. Het duurde echter niet lang of hij bedacht iets waardoor niet alleen vrienden en kennissen came across elkaar konden communiceren, maar ook mensen pass away elkaar nog niet kenden.

Terwijl het idee achter Badoo’s nieuwe functie al eerder got ge?ntroduceerd home een aantal datingsites, werd het sociale netwerk in 2007 ge?pgraded came across een uniek kenmerk. Het platform ging gebruik maken van de locatie van gebruikers, zoals bijna alle programs dat nu doen, zodat ze elkaar nog makkelijker konden vinden. Het is een schot in de roos: in enkele jaren tijd groeide Badoo uit tot een wereldwijde grootmacht onder de sociale netwerken en datingsites.

Badoo ended up being berucht en populair tegelijk. Enerzijds had been het lange tijd – en nu nog steeds – de plek waar duizenden mannen snel wilden ‘scoren’. Anderzijds hield Badoo er zelf nogal schimmige praktijken op na om meer leden te werven. Met meer dan een one half miljard (ja, dat lees je goed) geregistreerde gebruikers is Badoo nu echter een datingapp-achtige partij waar niemand omheen kan.

Omdat wij steeds meer klachten over Badoo ontvangen en het ledenaantal in Nederland steeds minder wordt, raden wij een andere datingsite aan. Of je nu op zoek bent naar een time of liefdevolle relatie; het are bij deze matchmaking app mogelijk:

Ga snel naar:

 • Wat are Badoo?
 • Hoe werkt Badoo?
 • Voor wie try het?
 • Gratis en betaald
 • App en websites
 • Alternatieven voor Badoo
 • Over Badoo
 • Veelgestelde vragen
 • Wat was Badoo?

  Laten we beginnen satisfied wat Badoo precies is. Vraag het aan Badoo zelf en ze zullen je vertellen dat het een sociaal netwerk was waarmee je nieuwe vrienden in de buurt kunt zoeken. Vraag het aan de gebruikers van Badoo, en ze zullen je zeggen dat het een ‘hook-up app’ is actually. Badoo, uitsproken als ba-doe, is volgens de application zelf een sociaal ontdekkingsnetwerk voor het ontmoeten van andere mensen. Voor (seks)dates, relaties en vriendschap: het are meer dan alleen een datingapp, hoewel de meeste gebruikers het wel als een datingapp gebruiken.

  Badoo was home de jaren heen verschillende keren van doel gewisseld. Waar het in eerste instantie begon als een sociaal netwerk, werd het daarna geadverteerd als vriendenplatform – voor het ontmoeten van bestaande en nieuwe vrienden. Toen ook dat niet meer genoeg got, besloot Badoo om zich meer te gaan richten op daten.

  “Ontmoet nieuwe mensen, maak vrienden, talk en flirt.” – Badoo

  Inmiddels ziet Badoo zichzelf nog meer als een plek om ‘eerlijk te daten’, zoals het nu zelf aangeeft. Het probeert een plek te zijn waar je volledig jezelf kunt zijn fulfilled ‘oprechte conversaties perish ertoe doen’. Beschikbaar als app en website is actually Badoo een program waar je kunt chatten en matchen met mensen die dezelfde interesses hebben, maar ook kun je contacten bij je in de buurt vinden en mensen ontmoeten die je leuk vinden om wie je curved.

  Hoe het idee ontstond

  Toen de oprichter van Badoo, Andrey Andreev, in 2007 came across een groep vrienden op stap ging, kwamen ze terecht in een caf? dat de ‘telefoonbar’ werd genoemd. Het was in dit caf? waar hij het idee opdeed om Badoo uit te breiden toddler wat het nu is actually.

  Andreev en zijn vrienden waren in Sint-Petersburg, Rusland. Zijn vrienden nodigden hem uit om mee te gaan naar de mysterieuze telefoonbar. “Een grote plek satisfied waarschijnlijk zo’n 100 tafels binnen”, zegt Andreev in een meeting met The Telegraph in 2012. “Allemaal jonge vrouwen die lang in de rij stonden te wachten om binnen te komen.”

  Eenmaal binnen zag Adreev de caf?bezoekers aan genummerde tafels found telefoons zitten. “Ze gebruikten de telefoon om iemand anders in de bar – pass away hun aandacht trok – op te bellen”, vertelt hij. De mannen en vrouwen in het caf? belden van tafel naar tafel, dronken mojito’s came across elkaar en gingen dan weer home naar een andere kandidaat – als een soort van speeddatingevenement. Andreev en zijn vrienden ontmoeten drie vrouwen en brengen daarna nog enkele uren home in andere taverns en organizations, maar het idee blijft plakken.

  Wat hij in het caf? zag gebeuren, inspireerde Andreev om Badoo home te ontwikkelen toddler een system dat rijker en veelzijdiger zou moeten zijn. Het zou zich niet alleen moeten richten op mensen perish elkaar al kennen, maar juist vooral op mensen pass away vreemden willen leren kennen en ontmoeten. En daar got hij een goede reden voor, need, zoals hij zelf zegt: “Er zijn meer mensen pass away je niet kent dan die je wel kent.”

  Hoe werkt Badoo?

  Badoo’s originele principle is precies wat je van een sociaal netwerk verwacht. Mensen maken een profile aan, cre?ren hun profiel en voegen foto’s toe. Home hun e-mailadres te koppelen aan Badoo kon het program bekijken welke vrienden, familie en kennissen al top waren en welke niet. Zo kon je snel en eenvoudig Macon escort twitter connected komen satisfied deze mensen op het system.

  Waarin Badoo afweek van andere sociale news had been dat je in contact kon komen met mensen bij je in de buurt – dus ook de mensen die je nog niet kende. Het had been een simpele opzet: je kon iedereen die je wilde een bericht versturen. Er waren geen restricties, geen betalingen en geen limieten.

  De locatiegebaseerde methode om nieuwe mensen te leren kennen is wat Badoo zo gigantisch groot heeft gemaakt. Zelfs nu is het nog steeds dezelfde werkwijze waar het system op leunt: mensen benaderen pass away bij je in de buurt wonen, terwijl het nu ook mogelijk are om in elke willekeurige stad of area te zoeken. Om dat te kunnen doen is het alleen maar nodig om zelf een membership aan te maken.

  Membership aanmaken

  Om van de Badoo datingapp of internet site gebruik te kunnen maken is actually een actief profiel nodig. De registratie is actually op elk apparaat mogelijk en neemt slechts enkele seconden in beslag, omdat Badoo niet om veel gegevens vraagt. Dat kan tegenwoordig op je smartphone, pill, computer en laptop computer. Badoo heeft verschillende inlogmogelijkheden die het eenvoudig maken om zo snel mogelijk te starten. Je kunt onder andere inloggen met deze methodes:

 • Inloggen fulfilled e-mailadres of mobiele nummer
 • Inloggen found myspace
 • Inloggen satisfied Bing
 • Inloggen satisfied MSN
 • Inloggen met Vkontakte

 • Comments are closed